Кои сме ние?

Варна Лан е модерна и бързо развиваща се компания в областта на телекомуникационните услуги.

Предлагаме Интернет услуги от 1998г, от 2011 започнахме да предлагаме цифрова кабелна телевизия (CaTV), a от юни 2019 имаме собствена платформа за Интерактивна телевизия. Нашите ръководители имат повече от 23 години опит в изграждането и управлението на мрежи за пренос на данни. Работим с млад и динамичен екип от търговци, специалисти и технически персонал. Развиваме ежедневно нашата мрежа и работим с най-новите технологии.

Какво правим?

Технология по която работим!

LAN - (Local Area Network) е мрежа, изградена от оптични и медни (UTP, FTP и SFTP) кабели и активни устройства - комутатори, преобразуватели и др.

CaTV - (Cable television) e мрежа, изградена от оптични и медни (coaxial) кабели и активни устройства - модулатори, преобразуватели, усилватели и пасивни сплитери.

PON (Passive Optical Network) е оптична мрежа, изградена само от оптични кабели и пасивни оптични компоненти - сплитери, вместо активни устройства, като, комутатори, усилватели, ретранслатори и др.

Защо ВАРНА ЛАН?

Няколко основни причини, за да изберете нашите услуги:

Сигурност

Разполагаме със стабилен и резервиран капацитет за достъп. Наши партньори са оператори с доказано качество и надеждност.

Стабилност

Имаме независими трасета за достъп до Интернет, автономна система и собствено адресно пространство. Това на практика гарантира, че Вие ще имате Интернет винаги, независимо какво се случва.

Поддръжка

Разполагаме с голям ресурс от техника и специалисти за бърза и качествена поддръжка на нашите клиенти.

Денонощен център

Имаме денонощен център за наблюдение и поддръжка на мрежата. Телефонните ни оператори са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дена в седмицата.
23

години опит


Нашите ръководители имат повече от 23 години опит в изграждането на мрежи.
37

населени места


Mожете да ползвате нашите услуги в повече от 37 населени места.
20

офиса


За Ваше удобство имаме офис или каса за плащане близо до Вас.
180

ТВ канала


Разполагаме с голямо разнообразие от ТВ канали.
35

Gbps трафик


Мрежата ни пренася за нашите клиенти повече от 35 Gbps трафик.