Кои сме ние?

Варна Лан е модерна и бързо развиваща се компания в областта на телекомуникационните услуги.

Предлагаме интернет услуги от 2010г, а от 2011 предлагаме и цифрова телевизия. Нашите ръководители имат повече от 18 години опит в изграждането и управлението на мрежи за пренос на данни. Работим с млад и динамичен екип от търговци, специалисти и технически персонал. Развиваме ежедневно нашата мрежа и работим с най-новите технологии.

Какво правим?

Технология по която работим!

LAN - (Local Area Network) е мрежа, изградена от оптични и медни (UTP, FTP и SFTP) кабели и активни устройства - комутатори, преобразователи и др.

CaTV - (Cable television) e мрежа, изградена от оптични и медни (coaxial) кабели и активни устройства - модулатори, преобразователи, усилватели и пасивни сплитери.

PON (Passive Optical Network) е оптична мрежа, изградена само от оптични кабели и пасивни оптични компоненти - сплитери, вместо активни устройства, като, комутатори, усилватели, ретранслатори и др.

  • Интернет
  • Цифрова телевизия
  • Градска свързаност - MAN
  • Колокация
  • Изграждане на мрежи

Защо VarnaLan?

Няколко основни причини, за да изберете нашите услуги:

Сигурност

Разполагаме със стабилен и резервиран капацитет за достъп. Наши партньори са оператори с доказано качество и надеждност. Имаме напречна свързаност всички оператори на територията на гр. Варна.

Стабилност

Имаме независими трасета за достъп до Интернет, автономна система и собствено адресно пространство. Това на практика гарантира, че Вие ще имате Интернет винаги, независимо какво се случва.

Поддръжка

Разполагаме с голям ресурс от техника и специалисти за бърза и качествена поддръжка на нашите клиенти.

Денонощен център

Имаме денонощен център за наблюдение и поддръжка на мрежата. Телефонните ни оператори са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дена в седмицата.
18

години опит


Нашите ръководители имат повече от 18 години опит в изграждането на мрежи.
19

населени места


Mожете да ползвате нашите услуги в 19 населени места.
17

офиса


За Ваше удобство имаме офис и каса за плащане близо до Вас.
143

ТВ канала


Разполагаме с голямо разнообразие от ТВ канали.
14

Gbps трафик


Мрежата ни пренася за нашите клиенти повече от 14 Gbps трафик.