Ограничаване на заразата

Ограничаване на заразата

Уважаеми клиенти,


Варна ЛАН, като отговорна към обществото компания, се включва в кампанията за ограничаване на разпространението на коронавируса. Мерките, които сме предприели, имат за цел да насърчат клиентите ни да останат по домовете си и да не поемат излишни рискове от разпространение на заразата.

  • Всички клиенти, на които договорите изтичат този месец, ще могат да използват нашите услуги при същите условия без да е необходимо подписване на нов договор до 29.03.2020г. По този начин ще намалим нуждата от посещение на наш офис за оформяне на документацията. Срокът може да бъде удължен при промяна на обстоятелствата и съобразно указанията на държавните органи.
  • Ще обслужваме всички клиенти на гишета на входа на нашите офиси, като по този начин няма да допускаме събиране на хора в едно помещение. Във офисите, където нямаме възможност за обслужване на гише, сме въвели режим на пропускане по един клиент в помещението както и интензивно проветряване и дезинфекция на контактните площи.
  • До 29.03.2020г. офисът ни в кв. Младост няма да работи. Всички клиенти от района може да заплащат услугите си онлайн, в някой от другите ни офиси, на машини Кештерминал или на каса на Изипей
  • До 30.04.2020г. Варна ЛАН ще предостави безплатно на всички свои клиенти, които имат платен абонамент за цифрова или интерактивна телевизия, достъп до всички ТВ канали. Надяваме се, че по този начин ще направим домашния Ви престой малко по-разнообразен.
  • Удължаваме срока на услугата обещание за плащане на 6 дена.

Варна ЛАН призовава своите клиенти да се възползват от възможностите на новите технологии, за да помогнат в намаляването на риска от инфекция с коронавирус.

Всички наши услуги могат да бъдат заплатени и онлайн.