HBO 3 в мрежата

Варна ЛАН ще предлага новия канал HBO 3 безплатно на НВО клиентите си от деня на старта му в България – 26 март. HBO Comedy е вече HBO 2.
По случай старта на НВО 3, каналът ще излъчва 3 дни с отворен сигнал – на 26, 27 и 28 март – за всички клиенти на тв услуга. Програмата на дългия уикенд с отворен сигнал може да се види на www.hbo.bg/schedule
HBO Европа, обявява нововъведения в България, чрез които ще доведе своите най-добри продукции във вид на три канала – HBO, HBO 2 and HBO 3. Трите тематични канала ще дават на абонатите пълната палитра от НВО съдържание, включително американски и европейски оригинални продукции, документални филми и топ кино заглавия от всички жанрове.
HBO 3 е напълно нов линеен канал, съствен от серийни продукциии в най-гледаното време вечер. Стартът на HBO 3 е насрочен за 26 март, събота. HBO 3 ще предлага най-добрите сериали– премиери на нови HBO продукции, както и хитови заглавия на други създатели на съдържание, култови сериали на НВО САЩ и продукции на НВО Европа. Освен това, новият канал ще излъчва и избрани филми, програмирани през деня и късно вечер. През уикендите зрители ще могат да гледат маратони на цели сезони на оригинални НВО продукции.
Освен старта на новия канал, има още една новост във филмовия пакет на НВО HBO – HBO Comedy вече е HBO 2 – канал с обширна селекция от семейно-ориентирано съдържание. HBO 2 ще предложи избор от комедийни, семейни и детски филми през деня; вечерите ще бъдат отделени за богата селекция от драматични, трилър, екшън и дори хорър филми. Това е канал, по който – в един или друг момент – всеки от семейството ще може да намери нещо за себе си.

HBO остава водещ във филмовия пакет, като ще продължи да предлага премиерите на най-популярните продукции на НВО САЩ, както и премиерите за малък екран на Холивудските кино хитове.
Основният НВО канал ще продължи излъчва най-големите драматични продукции на НВО едновременно с американската им премиера (напр. Game of Thrones 6 – от 25 април, още в 04:00 БГ време, като прайм-тайм излъчването в 21:00 се запазва).
Още информация -> www.hbo.bg/hbo3