Пакетни услуги

Пакетни услуги

За да Ви направим още по-атрактивни предложения, събрахме две услуги в една цена. Високоскоростен оптичен Интернет достъп за дома от ново поколение и кабелна телевизия (интерактивна или цифрова) с превъзходно качество на картината и звука. Функционалността на нашата платформа ще Ви предостави възможност да гледате телевизия, както никога до сега. Всички услуги достигат до Вашият дом посредством подземни оптични кабели, които осигуряват висока надеждност и непрекъсваемост на услугите.

ИНТЕРНЕТ И ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЯ (PON)

Предлагаме високоскоростен кабелен Интернет и интерактивна телевизия с оптичен кабел във Вашия дом по технология PON. Услугата се предлага в райони с изградена пасивна оптична мрежа.

website-icons-09bwebsite-icons-09a
website-icons-03bwebsite-icons-03a
website-icons-01bwebsite-icons-01a
website-icons-02bwebsite-icons-02a
website-icons-04awebsite-icons-04a
website-icons-06bwebsite-icons-06a

ИНТЕРНЕТ И ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (PON)

Предлагаме високоскоростен кабелен Интернет и цифрова телевизия с оптичен кабел във Вашия дом по технология PON. Услугата се предлага в райони с изградена пасивна оптична мрежа.

website-icons-05bwebsite-icons-05а
website-icons-10bwebsite-icons-10a
website-icons-07bwebsite-icons-07a
website-icons-04awebsite-icons-04a
website-icons-12bwebsite-icons-12a
website-icons-08bwebsite-icons-08a

Допълнителни услуги

Цените са с включен ДДС и са за определени територии. За повече подробности вижте покритие на мрежата.
Срок за инсталиране на услугите – до 7 работни дни.
Начин на плащане – в брой, през Интернет чрез ePay.bg, на каси на EasyPay или на Кеш терминал.
Всички услуги могат да бъдат ползвани само от физически лица в рамките на едно домакинство.

Допълнителна информация:

 • С един месечен абонамент можете да ползвате услугите както следва:
  - интерактивна телевизия САМО на един телевизор;
  - интерактивна телевизия на един телевизор в комбинация с цифрова телевизия с до три допълнителни телевизора;
  - цифрова телевизия на един основен и три допълнителни телевизора;
 • Услугите може да се използват в рамките на едно домакинство, като за всеки телевизор получавате за ползване за срока на договора декодиращ IP 4K цифров приемник, HD MPG4 цифров приемник или CAM – модул за контрол на достъпа.
 • Услугата интерактивна телевизия се предоставя единствено при наличие на активен абонамент за Интернет услуга.
 • Цената на допълнителните ТВ пакети е за всички (до четири) ТВ приемници от абонамента.
 • Всички предоставени устройства остават собственост на Варна Лан и подлежат на връщане в случай, че преустановите да заплащате месечните си такси.
 • Промяна на пакети с телевизионни канали се предлага с минимален срок на договора – 12 или 24 месеца.
 • Добавяне на допълнителни ТВ пакети за временно ползване се извършва след плащане на еднократна такса.
 • Потребители сключили договор за една година могат да сключат нов договор с промоционални условия или договор на по-нисък ТВ план при оставащи по-малко от 2 месеца до изтичането на срока на настоящият им договор или при изтекъл срок на договора.
 • Потребители сключили договор за две години могат да сключат нов договор с промоционални условия или договор на по-нисък ТВ план при оставащи по-малко от 4 месеца до изтичането на срока на настоящият им договор или при изтекъл срок на договора.
 • След изтичане срокa на договора се прилагат актуалните към този момент цени на услугите.

Полезна информация:

Устройства за интернет:

 • Wi-Fi router – Безжичен рутер за интернет – служи за разпределяне на интернет връзката между всички устройства - компютри, таблети, телефони и др. Може да се закупи при промоционални условия при подписване на срочен договор.
 • ONU - оптичен преобразувател за интернет – предоставя се на абонати на услугата „Оптичен интернет“ по технология PON/FTTH за срока на договора.

Устройства за телевизия:

 • А95X – IPTV 4K приемник – предоставя се на клиенти на услугата „Интерактивна телевизия“ за срока на договора. Приемника се свързва към телевизора посредством HDMI кабел и към рутера на клиента чрез мрежови (LAN) кабел.
 • CAM – Модул за контрол на достъп – предоставя се на клиенти на услугата „Цифрова телевизия“, които ИМАТ телевизори с цифров кабелен тунер DVB-C и MPG-4 декодер, за срока на договора. Модула се поставя в телевизора на клиента. Телевизора се свързва с мрежата на Варна ЛАН чрез коаксиален кабел.
 • NETA HD / AT17100 HD приемник – предоставя се на клиенти на услугата „Цифрова телевизия“, които НЯМАТ телевизори с цифров кабелен тунер DVB-C и MPG-4 декодер, за срока на договора. Приемника се свързва към телевизора посредством HDMI или SCART кабел и към мрежата на Варна ЛАН чрез коаксиален кабел.
 

Направи запитване: