Оптична мрежа Виница и Тополи

Оптична мрежа Виница и Тополи

Уважаеми Клиенти,
Уведомяваме Ви, че изграждаме НОВА ОПТИЧНА мрежа за достъп до Интернет и разпространяване на Цифрова и Интерактивна телевизия в с. Тополи и кв. Виница. Всички магистрални кабели ще бъдат изградени наново. Към 20.05.2019г. е готова 1/3 от оптичната мрежа в с. Тополи и в кв. Виница.
Изграждането на мрежата за територията на с. Тополи е планирано да приключи до 30.08.2019г. и до 30.11.2019 в кв. Виница. Паралелно с изграждането на оптичните мрежи сме започнали процес на прехвърляне на абонати от старата мрежа към новата, което се изразява в подмяна на досегашните медни кабели с нов оптичен кабел до всеки абонат.
Този процес ще бъде възможен в зоните в които новата оптична мрежа е изградена на 100% и с приоритет за клиенти заявили желание да ползват услуга Интерактивна телевизия.
Поетапно ще бъдат прехвърлени всички абонати от старата към новата изцяло оптична мрежа в планиран период до 30.05.2020г. за с. Тополи и 30.11.2020г. за кв. Виница.
Новата ОПТИЧНА мрежа ще ни позволи да предоставяме винаги услуги с перфектно качество и постоянни параметри, които не се влияят от натоварването на мрежата и атмосферните условия.

Единствено на клиенти свързани към новата оптична мрежа ще можем да предоставим и новата ни услуга "ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЯ"
Повече информация за новата ни услуга можете да намерите на нашата Интернет страница в раздел Телевизия или в някой от нашите офиси.